Bso de Buitenkans

Op de VSZ is het mogelijk om kinderen voor en na schooltijd op te vangen bij BSO de Buitenkans. De BSO maakt, samen met peuterspeelzaal Madelief, deel uit van Stichting Kindcentrum Vrije School Zeeland en biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. In de school zijn hiervoor twee ruimtes ingericht, het Atelier en de Huiskamer. Deze ruimten samen bieden opvangmogelijkheden tot maximaal 33 kinderen.

Bij de BSO wordt gewerkt vanuit dezelfde uitgangspunten als de school, de kinderen ervaren dat de vertrouwde schoolsfeer wordt voortgezet in de voor- en naschoolse tijd.

De lokalen zijn huiselijk ingericht, met verschillende speelhoekjes en spelmateriaal. Er is ruimte voor fantasie, het eigen spel van het kind en het plezier van het samenzijn. Daar waar het weer het ook maar enigszins toe laat, worden de kinderen gestimuleerd om zo veel mogelijk buiten te spelen.

Er is aandacht voor natuur, milieu, gezonde voeding en een prettige omgeving, waarbij de kinderen kunnen ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en hoe zij hier aan kunnen bijdragen.

Contractvormen

Er zijn verschillende contractvormen mogelijk voor zowel de VSO als de NSO

  • Een vast contract met of zonder vakantie-opvang
  • Een flexibel contract met of zonder vakantie-opvang
  • Een vakantie- en studiedagen contract

Een VSO-contract staat los van een NSO-contract

De NSO- middagen zijn ingedeeld in twee blokken:

Blok 1: 12:30/13:00 uur – 15:00 uur
Blok 2: 14:45 uur – 18:00 uur

Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de schooltijden van uw kind kunt u kiezen voor een of twee blokken per middag.

Openingstijden:

De openingstijden sluiten aan bij de schooltijden en zijn van maandag tot en met vrijdag:

VSO (voorschoolse opvang)          07:15 uur – 08:15 uur
NSO (naschoolse opvang)              12:30/13:00 uur – 18:00 uur

Tijdens studiedagen van de school en dagen in de schoolvakanties: 07:15 uur – 18:00 uur

Vergoedingen

BSO de Buitenkans is een erkende en geregistreerde locatie voor kinderopvang. Dat garandeert een veilige omgeving met professionele begeleiding. De erkenning biedt tevens het voordeel dat u via de belastingdienst een deel van de kosten terug kunt krijgen in de vorm van kinderopvangtoeslag. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw gezinsinkomen. Het uurtarief van de opvang wisselt per contractvorm, zie het aanmeldformulier voor de meest recente tarieven.

Op www.toeslagen.nl  site buiten onze site kunt u aan de hand van uw inkomen de hoogte van de kindertoeslag berekenen.
Op www.belastingdienst.nl  site buiten onze sitekunt u aan de hand van uw inkomen en het aantal uren opvang dat u per week wenst, een proefberekening maken en/of kinderopvangtoeslag aanvragen.

Contact en aanmelden

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar het telefoonnummer 06-25063680. U kunt dan iets inspreken en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik hier om u kind aan te melden.